40 @ 40 – Projektet

Projektet 40 @ 40 var ett projekt som jag körde under 2016, året då jag fyllde 40. Målet, som jag klarade, var att springa 40 maraton och ultramaraton under året och samtidigt samla in minst 40000 kronor till Cancerfonden.

Alla loppen jag sprang hittar du här!

Jag började springa 2010, när min mamma gick bort i lungcancer. Innan det hade jag förlorat både min farmor och min mormor till den här hemska sjukdomen och när min farbror gick bort 2015 var det droppen. Jag ville att allt mitt springande skulle generera något som kunde hjälpa andra, både genom att samla in pengar och genom att inspirera folk till mer rörelse. Kan jag så kan du!

Mitt mål med det här projektet var alltså att få in minst 1000 kronor per lopp, vilket skulle innebära 40000 kronor under året. Målet nåddes med råge, vilket jag är oerhört glad och tacksam för! 🙂

Jag hoppas att jag har lyckats inspirera även dig!

Insamlingssidan hittar du här: www.cancerfonden.se/insamlingar/40-40